fbpx

Serveis al venedor

Com afrontar la venda del teu immoble? Amb Àliga Real Estate

En el moment de posar a la venda el teu immoble comencen a sorgir moltes preguntes. Per on començar, com destaco el destaco de la resta, quina és la legislació, quins problemes poden aparèixer, etc.

Encara que una bona presentació del teu habitatge és molt important per a la venda, també has de tenir altres aspectes en consideració. Com per exemple, la redacció dels contractes requerits durant el procés de venda d’un immoble.

Ja que sempre han d’estar ben redactats segons la legislació vigent, per evitar problemes abans de la signatura davant notari.

A Àliga Real Estate hem implementat un mètode estratègic perquè la venda de l’immoble sigui organitzat i sense sobresalts.

Mètode de Àliga Real Estate per a la venda del teu immoble: Pla de Màrqueting del teu habitatge

Un pla de màrqueting ben estructurat és imprescindible perquè el procés de venda de l’immoble sigui efectiu. Bàsicament és la guia per saber quines accions realitzar en cada moment del procés. I que aquestes accions estiguin en consonància amb la realitat del mercat.

El Pla de Màrqueting per a la venda del teu immoble que realitzem a Àliga Real Estate inclou:

Dossier de Venda
Assessorament sobre l’estat de l’habitatge
Màrqueting online i offline
Promoció i Publicitat
Presentació remota
Seguiment i Control de visites
Assessorament documental
Redacció de contractes
Signatura electrònica amb seguretat jurídica
Servei post-venda

En el cas de màrqueting online destacarem els 4 punts clau per a la seva realització. De la mateixa manera, aquests 4 punts també són clau per a la Promoció i Publicitat i la Presentació remota.

Fotografia profesional para la venta de un inmueble

Fotografia professional

Mostra la millor faceta per a la venda del teu immoble, i així ensenyar tot el seu potencial, és la base de tota promoció immobiliària. A Àliga Real Estate comptem amb el talent de fotògrafs professionals, amb els quals planifiquem la sessió fotogràfica, abans d’anar a l’habitatge.

Tour Virtual 360

Tour Virtual 360

És una realitat que el màrqueting digital és la fórmula per arribar a un gran nombre de públic, més específic. I què millor que veure la realitat de l’habitatge abans de desplaçar-te, pensant com a comprador. I per a tu, què millor que estalviar temps en visites innecessàries.

Vídeo de l’habitatge

De la mà del Tour Virtual 360 va el vídeo de l’habitatge. En aquest cas el vídeo mostra el comprador el recorregut de l’habitatge. A més de ser un complement al Tour Virtual, amb el vídeo pots realitzar un altre tipus de promoció. I d’aquesta manera arribar a més compradors.

Copywriting

Copywriting

Encara que no sàpigues que és el copywriting, sí ho has experimentat en el teu dia a dia. Has llegit una frase o un text que t’ha fet pensar i t’ha tret un somriure … això és copywriting, escriure per fer sentir l’emoció. Experimentar la sensació de viure en la teva futura casa, amb els teus somnis complerts.

De la mateixa manera, ara més que mai és imprescindible realitzar accions addicionals. Per aquest motiu hem implementat un “Pla d’acció en 3 passos“. I així fer que les visites siguin segures en el procés de venda del teu immoble. A més estalviaràs temps i guanyaràs seguretat.

A l’enllaç que hi ha a continuació t’expliquem en què consisteix i et donem un parell de consells.

Si t’agrada la nostra proposta posa’t en contacte amb nosaltres. Un dels nostres assessors t’explicarà amb deteniment com treballem.

Valora el teu habitatge en 1 minut
Gratis i Online

Però si prefereixes una valoració
gratuïta i personalizada

Descarrega’t la nostra
Guia del Venedor

La Guia del Venedor

Des d’Àliga Real Estate estem tan segurs de la utilitat del nostre treball que no ens espanta regalar-te el que més necessites. Això és la informació necessària per a la venda del teu habitatge a Barcelona. Descarrega’t, la nostra Guia del Venedor, i descobreix-ho.

    He llegit i accepto la política de privacitat
       

    Compare listings

    Compare