fbpx

Serveis al venedor

Et preguntes quin és el procés de venda d’un immoble?

Aconseguir la venda del teu immoble, amb els nostres serveis al venedor i diferenciat de la resta. Sona bé, oi?

Diferenciació. Tots tenim en ment aquesta paraula quan volem explicar els nostres serveis. Per regla general, quan estàs al procés de venda del teu immoble, i llegeixes això, pots pensar: vinga! més del mateix … És normal.

Aleshores com puc transmetre com treballem la venda d’un immoble? Mostrant la nostra diferenciació.

Tot i que el procés de venda d’un immoble comença molt abans de la publicació a internet, permet-me començar la casa per la teulada, que vindria a ser el màrqueting immobiliari i els seus 4 punts clau.

Fotografia profesional para la venta de un inmueble

Fotografia professional

Mostra la millor faceta per a la venda del teu pis, i així ensenyar tot el seu potencial, és la base de tota promoció immobiliària. A Àliga Real Estate comptem amb el talent de fotògrafs professionals, amb els quals planifiquem la sessió fotogràfica, abans d’anar al teu pis.

Tour Virtual 360

Tour Virtual 360

És una realitat que, des de fa temps, el màrqueting digital és la fórmula més ràpida per arribar a un gran nombre de públic, més específic. I què millor que veure la realitat del pis abans de desplaçar-te, pensant com a comprador. I per a tu, què millor que estalviar temps en visites innecessàries.

Vídeo de l’habitatge

De la mà del Tour Virtual 360 va el vídeo del pis. En aquest cas el vídeo mostra el comprador el seu recorregut. A més de ser un complement al Tour Virtual, amb el vídeo pots realitzar un altre tipus de promoció i d’aquesta manera arribar a més compradors.

Copywriting

Copywriting

Encara que no sàpigues que és el copywriting, sí ho has experimentat al teu dia a dia. Has llegit una frase o un text que t’ha fet pensar i t’ha tret un somriure … això és copywriting, escriure per fer sentir l’emoció. Experimentar la sensació de viure a la teva futura casa, amb els teus somnis complerts.

Com hem dit anteriorment el màrqueting immobiliari és només una part del procés de venda d’un immoble.

Aleshores, com mostrarem tot el potencial per a la venda del teu pis?

Amb el nostre Pla de màrqueting d’habitatge, que inclou:

PRESENTACIÓ REMOTA

Ara més que mai és imprescindible la visita segura per a la venda del teu habitatge. A més estalviaràs temps i guanyaràs seguretat.

BENEFICIS?

No entren desconeguts a casa teva. Amb la Presentació Remota li expliquem virtualment com és la teva casa al client comprador.
Què és la visita segura?

Si creus que això és el que necessites posa’t en contacte amb nosaltres, un dels nostres assessors t’explicarà amb deteniment com treballem.

Valoració per a la venda de casa teva o més informació

Si vols saber quin és el valor actual per a la venda del teu habitatge, envia’ns el
següent formulari de contacte, i et farem arribar per correu electrònic la valoració. O bé sol·licita’ns més informació per saber com treballem.

    He llegit i accepto la informació protecció de dades d'Àliga Real Estate
    Desitjo rebre gratuïtament la newsletter sobre les vostres habitatges


    Compare listings

    Compare