fbpx

Què és la visita segura? Pla d’acció en 3 passos

Quan poses a la venda el teu pis pots pensar i ara què mesures de seguretat he de seguir per fer les visites segures.

Abans de començar et donaré un parell de consells bàsics i rutinaris amb relació a com fer una visita el més segura possible. Seguint uns protocols mínims de seguretat sanitària.

Has de tenir en compte com rebràs a aquestes visites que no coneixes i volen veure el teu habitatge. És important tenir un Kit de Seguretat amb gel hidroalcohòlic i mascaretes. Tot i que és obligatori anar sempre amb mascareta, sabem que si són d’un sol ús es poden fer malbé. 

El segon consell bàsic és limitar el nombre de visites que reps. Així com ventilar bé el teu pis després de cadascuna.

Limita el temps de visita

Per la nostra experiència sabem la importància que té limitar el temps que passaran les visites al teu pis.

Dit això, siguem realistes, no pots dir-li a un comprador que se’n vagi. Si ho fas pots fer-li sentir incòmode i d’aquesta manera corres el risc de perdre la venda. Encara que pots enamorar-te d’un pis a primera vista, també pots desil·lusionar-te ràpidament per una mala sensació.

Si bé aquests són consells generals i necessaris sobre la visita segura hem d’incloure, a més, altres passos igual d’importants. Com per exemple, quina és la solució per al límit en el temps de durada d’una visita.

I aquí arribem a el pla d’acció en 3 passos. On t’explicarem quines són les eines que utilitzem a Àliga Real Estate. I per fer que totes siguin visites segures.

Primer paso Visita Segura

Prepara el teu habitatge per a la venda i fes visites efectives

Arribem a el primer pas del pla d’acció que consisteix en la preparació de l’habitatge. Considerem imprescindible la preparació de l’habitatge perquè és fonamental per assegurar l’èxit dels passos següents.

Així com un habitatge maco, ben decorat i amb estil minimalista genera interès al comprador. Una altra amb mobles en excés, fotografies personals i objectes quotidians a la vista no mostra el seu potencial. No permet al comprador imaginar-se en el seu propi ambient de forma fluida i sense interferències. A més no ressalta de la resta d’habitatges promocionats, de manera que no crida l’atenció.

Però l’única cosa important és l’aspecte del teu habitatge?

Trobem a internet habitatges en venda molt macos i ben decorats, però tot i així no es venen. Tenen cap problema? Sincerament, és poc fiable la resposta que et pugui donar sense fer un estudi de l’habitatge i el seu entorn. En aquests casos sol ser freqüent pensar que s’hauria de fer una rebaixa al preu. Si bé pot ser el cas, un altre motiu també pot ser la dificultat per fer visites efectives.

L’estil de vida que portem entre família, treball i amics ens ocupa gairebé el 100% del nostre temps. Per això, sumar-li tota la feina que comporta la venda d’un habitatge pot arribar a ser aclaparador.

Així mateix, considerant els recents esdeveniments que hem viscut, amb els confinaments domiciliaris i perimetrals, la dificultat es multiplica.

En conseqüència, a Àliga Real Estate hem implementat noves tecnologies al nostre mètode de treball, fent possible la visita segura. Utilitzant eines com el tour virtual 360, el vídeo i la signatura electrònica. Després de realitzar un treball previ molt complet preparant el teu habitatge per mostrar el seu màxim potencial.

A continuació veurem com a Àliga Real Estate implementem aquestes noves tecnologies per la visita segura.

Segundo paso Visita Segura

Com dur a terme la visita segura

A causa dels canvis en el nostre estil de vida les noves tecnologies han adquirit més importància. Són imprescindibles per a realitzar la visita segura i en conseqüència la presentació remota. Convertint-se en el segon pas del pla d’acció.

Quina relació té la presentació remota amb la visita segura?

La presentació remota és l’eina base per a realitzar visites online. Per a això utilitzem un dels programes informàtics més complets del mercat. Essencialment ens permet realitzar videoconferències entre els clients i un assessor d’Àliga Real Estate. De tal manera, se’ls mostra i explica tota la visita com si es trobessin allà.

Per aquesta raó el tour virtual, el vídeo i les fotografies, són les “eines guia” per a la Presentació Remota.

Tot el material audiovisual que es pugui utilitzar és un recurs fonamental, sempre que estigui ben fet. En conseqüència algunes vegades, pot ser contraproduent la realització d’un vídeo si aquest no està ben gravat. De manera que, per exemple, la lentitud pot impacientar. Però, contràriament, si el moviment de la càmera es mostra molt ràpid pot arribar a ser marejadora.

La utilització de fotografies professionals té un ús més estès. Cada vegada més, tant particulars com agències immobiliàries utilitzen els serveis d’un fotògraf professional. Pel fet que augmenta la possibilitat de mostrar amb més precisió els diferents ambients.

Com hem vist la visita segura consisteix en fer una visita en línia abans d’anar presencialment al teu habitatge.

Ara anem a veure com fem la visita segura quan estem allà

En primer lloc, les persones que entraran al teu habitatge signen el comunicat de visita mitjançant signatura electrònica. Aquest document ens permet gestionar un control de visites, amb el qual sabem qui entra al teu pis. A més, inclou una declaració de responsabilitat. On se’ls indica de la necessitat de complir les recomanacions sanitàries. Així com el protocol proporcionat per Àliga Real Estate. Aquest procediment també forma part de la visita segura.

En segon lloc, seguint els passos previs a la visita física, se’ls envia la infografia amb els protocols. On se’ls informa de l’obligatorietat de portar mascareta durant la visita. Entre altres recomanacions. A més, abans d’entrar a l’habitatge se’ls proporcionarà el Kid de seguretat esmentat a l’inici. Incloent mascaretes, guants i gel hidroalcohólico.

Com hem realitzat tots els passos previs anteriors la durada de la visita física es redueix. Molts dels dubtes que se solen preguntar durant la visita física, hauran estat resoltes en la Presentació Remota. Com a resultat de tot el treball previ les visites presencials són realment efectives.

I arribem al tercer pas de la visita segura.

Tercer paso Visita Segura

Control documental i redacció de contractes

Incloem el control documental i la redacció de contractes en la visita segura perquè realitzem tots els tràmits online.

Un cop redactats tots els contractes, necessaris per a la venda de l’habitatge, els enviem per email per llegir i aclarir possibles dubtes. I, per a la signatura, enviem tots els documents mitjançant un programa de signatura electrònica amb plena seguretat jurídica.

Cuidem la seguretat dels nostres clients i del nostre equip de treball.

Si t’ha agradat el nostre mètode t’interessarà Com afrontar la venda del teu immoble? Amb Àliga Real Estate

Compare listings

Compare

No te pierdas nuestros artículos del Blog.

Recibe información actualizada sobre impuestos, documentación,  consejos inmobiliarios y mucho más…

Suscríbete a nuestra Newsletter