fbpx

UN VIATGE INSPIRADOR
Àliga Real Estate la seva Agència Immobiliària a Barcelona
Descobreixi La nostra Passió pel Sector Immobiliari

LA NOSTRA HISTÒRIA

El convidem a un viatge fascinant a través de la història d’Àliga Real Estate. Si bé, som una agència immobiliària amb una trajectòria plena d’assoliments i èxit en el mercat immobiliari de Barcelona. Per tal d’aconseguir aquesta trajectòria podrà descobrir com hem evolucionat i après. I per això ens hem adaptat al llarg dels anys, per convertir-nos en un referent en el sector immobiliari. Explori cada detall i descobreixi per què som l’elecció perfecta. Conegui’ns i permeti’ns ser part de la seva història immobiliària!

Fundació i evolució constant

Àliga Real Estate, fundada l’any 2002 per en Carlos Arnal, és una agència immobiliària que ha experimentat una evolució constant des dels seus inicis. Hem après de proves i errors, perfeccionant el nostre mètode de treball i adaptant-nos als canvis del mercat immobiliari. Avui dia, la nostra agència immobiliària està formada per un equip sòlid i compromès, compost per el Carlos Arnal, l’Ana Arnal i el Jose Carracedo.

Els nostres primers passos com a agència immobiliària a Barcelona

En els nostres primers anys, sota el nom d’Àliga Serveis Immobiliaris, ens vam establir al cor de Barcelona, amb la nostra primera oficina situada a l’Eixample Esquerra, al carrer Aragó. Des d’allà, vam iniciar la nostra aventura com a agència immobiliària novell, amb molt d’entusiasme i ganes de créixer. En aquests inicis ens vam dedicar a la venda d’habitatges a tota la ciutat, tot i que principalment ens vam centrar a l’Eixample, Ciutat Vella i Gràcia. I a Gràcia, precisament, va ser on el Carlos va vendre el primer habitatge com Àliga Serveis Immobiliaris, al carrer Sant Antoni Maria Claret. Des del principi sempre ens hem centrat en oferir serveis tant a propietaris que desitjaven vendre, com a compradors i persones interessades en llogar propietats.

El canvi que va marcar la nostra presència a la zona del Front Marítim de Barcelona

A mesura que Àliga Real Estate es guanyava una reputació sòlida en el mercat local, vam decidir expandir-nos i especialitzar-nos en la zona del Front Marítim de Barcelona. Aquest canvi va ocórrer el 2006, quan ens vam traslladar a una nova oficina a La Vila Olímpica, al carrer Marina. Aquest moviment estratègic ens va permetre endinsar-nos en la nova Barcelona que va sorgir després dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. No obstant això, mai vam deixar de prestar atenció als habitatges històrics en àrees com l’Eixample, Gràcia, Ciutat Vella, Sarrià-Sant Gervasi i Pedralbes, amb el seu encant característic de sòls hidràulics i sostres de Volta Catalana.

Consolidació i focus internacional

Al llarg dels anys, a Àliga Real Estate hem consolidat la nostra posició com a una agència immobiliària de renom en el sector immobiliari de Barcelona. La nostra reputació s’ha forjat gràcies a la dedicació i al focus en oferir serveis de qualitat als nostres clients. El 2010, vam prendre una decisió clau que reflectia el nostre focus internacional i la nostra creixent base de clients estrangers: canviar el nostre nom a Àliga Real Estate i adoptar una metodologia de treball inspirada en l’exitós model nord-americà.

Obrint fronteres: La resposta de la nostra agència immobiliària a la demanda internacional

Aquest canvi de nom no només va marcar la nostra expansió al mercat internacional, sinó que també va respondre a les demandes dels nostres clients. Els clients internacionals van començar a buscar activament els nostres serveis, mentre que els clients nacionals buscaven treballar amb una agència immobiliària amb experiència en l’àmbit internacional. Va ser una forma directa i efectiva de comunicar a tots els nostres clients que estem preparats per atendre a persones tant nacionals com internacionals, oferint-los un servei adaptat a les seves necessitats i objectius.

Hem situat la nostra agència immobiliària al cor de l’Eixample Dret

El nostre constant esperit d’innovació i adaptació ens ha portat a prendre decisions audaces que han impulsat el creixement d’Àliga Real Estate. Al setembre de 2022, vam fer un gran salt en traslladar-nos a una nova ubicació estratègica a La Dreta de l’Eixample. NEns trobem ara al carrer Roger de Llúria 26, a la planta entre-sòl d’un edifici històric. Aquest canvi ha marcat un moment transcendental en la nostra història, ja que ens ha permès establir una presència encara més sòlida al cor de Barcelona, en una de les zones d’activitat immobiliària més importants de la ciutat. L’elecció d’aquesta nova ubicació no ha estat casualitat; hem considerat acuradament les avantatges que ens ofereix. En estar a l’epicentre de l’acció, estem envoltats dels millors barris residencials, serveis de qualitat i una xarxa extensa de contactes al sector immobiliari. Aquesta ubicació estratègica ens ha obert les portes a les últimes tendències i oportunitats del mercat, el que ens permet oferir als nostres clients un servei encara més complet i personalitzat. A la nostra nova oficina al carrer Roger de Llúria, hem creat un punt de trobada acollidor i modern, on treballem incansablement per comprendre les necessitats dels nostres clients i oferir solucions a mida. La nostra passió pel sector immobiliari s’ha enfortit encara més en aquest nou capítol de la nostra història, i estem emocionats de compartir-lo amb vostè.
Contacte con nosotros, Contacti amb nosaltres, Contact us

Transformant desafiaments en oportunitats

Al llarg de la nostra història, hem enfrontat desafiaments i canvis en el panorama immobiliari, però sempre hem sabut adaptar-nos i evolucionar. Hem construït relacions sòlides basades en la confiança i el compromís amb els nostres clients, oferint un servei immobiliari integral. Si vol conèixer més sobre tots els nostres serveis, visiti aquesta pàgina.

Deixant la nostra marca: La història d’Àliga Real Estate en el mercat immobiliari

La història d’Àliga Real Estate és una història de creixement, experiència i dedicació al sector immobiliari a Barcelona. Des dels nostres inicis a l’Eixample fins a la nostra consolidació com a una agència immobiliària de referència en el mercat local i internacional, hem deixat una empremta duradora en la indústria. Amb el nostre equip sòlid liderat per el Carlos Arnal i recolzat per l’Ana Arnal i el Jose Carracedo, a Àliga Real Estate continuem oferint serveis immobiliaris de qualitat, adaptats a les necessitats dels nostres clients. Confiï en nosaltres perquè, a Àliga Real Estate, sabem el que fem. Conegui el nostre equip

Descobreixi la passió i l’èxit en el mercat immobiliari de Barcelona amb Àliga Real Estate!

Conegui tot el que Àliga Real Estate té per oferir. Completi el nostre formulari de contacte i accedeixi a solucions immobiliàries a mida. Tant si busca vendre, llogar, comprar o invertir en propietats, el nostre equip d’experts està preparat per assessorar-lo en cada pas del camí. No perdi l’oportunitat de formar part de la nostra història! Visiti la nostra pàgina i descobreixi tots els nostres serveis ara mateix.

Compare listings

Compare