fbpx

Descobreixi el talent i el compromís del seu agent immobiliari
Conegui l'equip d'Àliga Real Estate.

Preparat per descobrir l’equip que farà realitat els seus somnis immobiliaris?

A Àliga Real Estate, li presentem un grup d’agents immobiliaris professionals, apassionats i compromesos, disposats a oferir-li un servei excepcional. Conegui els nostres experts, les seves habilitats especialitzades i el seu enfocament centrat en el client. Preparis per a una experiència immobiliària única i d’èxit. Comencem a construir el seu futur en el mercat immobiliari juntament amb Àliga Real Estate!

Conegui’ns a fons

Abans de confiar en un agent immobiliari, és essencial conèixer-nos a fons i entendre què ens distingeix. A Àliga Real Estate, entenem que la confiança es construeix mitjançant el coneixement i la transparència. Permeti’ns presentar-li al nostre equip, la nostra trajectòria i passió pel sector immobiliari ens han convertit en un referent a Barcelona. I si vol conèixer la nostra història, pot llegir-la a Un Viatge Inspirador. Àliga Real Estate la seva Agència Immobiliària a Barcelona.
Carlos Arnal - Agente Inmobiliario

En Carlos Arnal: Un Referent a Barcelona per la seva Trajectòria com a Agent Immobiliari

En Carlos Arnal, el nostre fundador i experimentat agent immobiliari amb més de 23 anys d’experiència, ha deixat una marca profunda en el sector gràcies a la seva dedicació i amplis coneixements. La seva destacada trajectòria i apassionat enfocament a l’àmbit immobiliari l’han consolidat com un referent a Barcelona. Ha construït una destacada trajectòria professional enfocada a àrees comercials i la prestació de diversos serveis a clients. Abans d’establir Àliga Real Estate, el Carlos va fer els seus primers passos com a agent immobiliari, adquirint una sòlida experiència durant diversos anys. Al llarg d’aquest temps de desenvolupament i creixement, va perfeccionar les seves habilitats i va adquirir una comprensió integral de les necessitats i expectatives dels clients en l’àmbit immobiliari. Amb una visió clara i un coneixement profund del mercat, el Carlos va decidir emprendre el seu propi projecte i va fundar Àliga Real Estate l’any 2002. Des dels seus inicis com a agent immobiliari, han passat més de 23 anys. El seu enfocament en àrees comercials i l’entrega de serveis de qualitat han estat una constant al llarg de la seva carrera. El Carlos ha proporcionat solucions personalitzades, assessorament expert i un enfocament centrat en la satisfacció del client. Aquestes qualitats han permès establir relacions sòlides i duradores amb aquells a qui ha donat la seva ajuda.

Certificacions i Designacions: Garantia d’Excel·lència Professional

Amb una formació sòlida i una actualització contínua, en Carlos ha adquirit una àmplia gamma d’habilitats en assessorament comercial i legal. El seu compromís amb l’excel·lència es reflecteix en les certificacions i designacions que ha obtingut, incloent CRS (Council of Residential Specialist), ABR (Accredited Buyer’s Representative), NAR’s Green Designation, REALTOR i Perit Judicial.
En el seu paper com a CEO d’Àliga Real Estate, en Carlos utilitza el seu profund coneixement del mercat per proporcionar un servei personalitzat i efectiu als nostres clients. Com a agent immobiliari amb el número AICAT 2489, API Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris A10083 i membre de la National Association of Realtors amb el número 61234288, la seva experiència i credencials el recolzen en cada transacció.

Un Equip d’Èxit: Innovació i Col·laboració a Àliga Real Estate

En Carlos ha construït un equip sòlid a Àliga Real Estate, fomentant un ambient de col·laboració i centrats en el client. El seu lideratge i visió han portat a la implementació de metodologies innovadores i a l’adopció de tecnologies avançades en l’àmbit immobiliari. A més, en Carlos ha fomentat una cultura de col·laboració en tot l’equip. Reconeix i valora les habilitats úniques de cada membre, promovent un entorn on el treball en equip i la comunicació són fonamentals per al nostre èxit.

Impulsant l’Èxit d’Àliga Real Estate a Barcelona

En Carlos Arnal és una figura destacada en el sector immobiliari de Barcelona. Reconegut agent immobiliari pel seu professionalisme, integritat i habilitats excepcionals. El seu lideratge ha estat fonamental per al creixement i èxit continu d’Àliga Real Estate. La seva passió per la seva feina, juntament amb la seva dedicació indestructible a oferir un servei excepcional, ha estat fonamental per construir una reputació sòlida i una base lleial de clients satisfets.
Jose Carracedo - Agente Inmobiliario

En Jose Carracedo: Dedicació i Passió d’un gran agent immobiliari

El Jose Carracedo, el nostre talentós agent immobiliari amb més d’11 anys d’experiència, ha deixat una marca significativa en el sector gràcies a la seva dedicació i passió pel món immobiliari. La seva trajectòria demostra el seu compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client.

Formació i Especialització: El Camí cap a l’Èxit

Amb una formació sòlida i una recerca contínua de coneixement, el Jose ha adquirit una àmplia gamma d’habilitats en l’assessorament immobiliari. El seu compromís amb l’excel·lència es reflecteix en les certificacions que ha obtingut, com CRS (Council of Residential Specialist) i ABR (Accredited Buyer’s Representative), que demostren el seu nivell d’especialització i compromís amb els més alts estàndards de la indústria immobiliària.

Comunicació Eficaç en Diversos Idiomes

El Jose juga un paper destacat a Àliga Real Estate al proporcionar un servei excepcional als nostres clients. El seu domini del castellà, l’anglès i el portuguès li permet comunicar-se eficaçment amb una àmplia varietat de clients. Aquesta habilitat lingüística l’ajuda a establir una connexió més sòlida amb clients tant nacionals com internacionals, ja que pot entendre i atendre les seves necessitats en la seva llengua materna. A més, en parlar diversos idiomes, en Jose pot facilitar la comunicació i la comprensió mútua, la qual cosa contribueix a generar confiança i establir relacions duradores amb els nostres clients. La seva capacitat per comunicar-se amb fluïdesa en aquests idiomes també li permet proporcionar un servei personalitzat i de qualitat, adaptat a les particularitats lingüístiques de cada client, la qual cosa garanteix una experiència satisfactòria en tot el procés immobiliari.

Relacions de Confiança: Un Enfocament Personalitzat

El Jose ha forjat una destacada trajectòria professional com a expert agent immobiliari ajudant a un gran nombre de persones a vendre les seves llars i a trobar la casa dels seus somnis. Els pilars del seu èxit es basen en el seu enfocament personalitzat i en la seva dedicació excepcional, els quals li han permès establir relacions duradores de confiança amb els seus clients. Des de l’inici, el Jose comprèn la importància d’escoltar atentament els seus clients i comprendre a fons les seves necessitats i desitjos. Reconeix que la compra o venda d’una propietat és un procés emocional i significatiu a la vida de les persones, per la qual cosa treballa incansablement per proporcionar-los tranquil·litat i confiança en cada etapa del procés. El seu enfocament càlid i empàtic estableix les bases per a relacions sòlides i duradores de confiança. El Jose, com a agent immobiliari expert, entén que cada client és únic, i el seu objectiu és oferir un suport integral en totes les fases del procés. Des de l’oferta d’orientació sobre estratègies de màrqueting efectives fins a proporcionar assessorament professional en les negociacions, el Jose acompanya els seus clients en cada pas del camí, assegurant-se que estiguin ben informats i recolzats en les seves decisions.

Treball en Equip: Garantint la Satisfacció del Client

El Jose s’enorgulleix de comptar amb el suport de l’equip d’Àliga Real Estate, que treballa conjuntament per oferir un servei integral i garantir la satisfacció del client en cada pas del procés immobiliari. El treball en equip és fonamental per al Jose i tot l’equip d’Àliga Real Estate, ja que cada membre aporta habilitats i coneixements únics que es complementen entre si.

Excel·lència i Solucions Efectives: El Segell del Jose Carracedo com a agent immobiliari

El Jose Carracedo és un agent immobiliari excepcional a Àliga Real Estate, reconegut per la seva experiència, professionalitat i capacitat per oferir solucions efectives als seus clients. El seu compromís amb l’excel·lència i el seu enfocament centrat en el client el converteixen en una part valuosa de la nostra agència immobiliària.
Ana Arnal

L’Ana Arnal: Impulsant el Creixement d’Àliga Real Estate a través del Màrqueting i l’Administració

L’Ana Arnal juga un paper fonamental a l’equip d’Àliga Real Estate com a responsable del màrqueting i el departament administratiu. La seva trajectòria en el sector immobiliari va començar l’any 2002, quan es va unir a Àliga Real Estate com a agent immobiliari. Durant aquest temps, va adquirir experiència i coneixements valuosos en la indústria. Després d’una pausa de 4 anys a la seva carrera, els anys que va estar fora d’Àliga Real Estate van preparar a l’Ana per als nous reptes que l’esperaven en el seu retorn. Durant aquest període, es va dedicar a ampliar els seus horitzons i formar-se en diferents àrees, adquirint habilitats en camps com la gestió de projectes i les estratègies de màrqueting. Aquesta experiència diversa i enriquidora l’ha convertit en una professional altament versàtil i preparada per afrontar els desafiaments actuals del sector immobiliari. L’any 2014, amb formació addicional, l’Ana va tornar a Àliga Real Estate, però aquesta vegada en un rol diferent. En lloc de ser agent immobiliari, es va unir als departaments d’administració i màrqueting. Aquesta transició li va permetre aprofitar les seves habilitats i coneixements en noves àrees de l’empresa.

Transmetent l’Essència d’Àliga Real Estate: Oferint Valor i Experiència

Com a investigadora incansable en màrqueting, l’Ana es dedica a transmetre l’essència d’Àliga Real Estate a través de diverses estratègies. Des del disseny i la redacció de la pàgina web fins a la creació de materials promocionals com a flyers i dossiers, l’Ana s’assegura que la nostra agència immobiliària destaqui de manera efectiva. A més, és l’encarregada de gestionar les nostres xarxes socials, on comparteix consells i informació valuosa en el seu Canal Consells Immobiliaris, present en plataformes com TikTok, Instagram, Facebook i YouTube.

Administració Eficient i Legalitat Garantida

D’altra banda, en el departament administratiu, l’Ana juga un paper fonamental. Treballa en estreta col·laboració amb els nostres agents immobiliaris per garantir la correcta gestió i organització de la documentació de totes les propietats. A més, redacta mandats de gestió de venda i lloguer, així com contractes d’arras i contractes de lloguer. La seva atenció meticulosa als detalls i el seu coneixement actualitzat de les lleis i regulacions asseguren que tots els aspectes legals estiguin en compliment.

Facilitant la Interacció amb Clients Internacionals

La capacitat de l’Ana per comunicar-se en diversos idiomes, incloent castellà, català i anglès, és un actiu immens per facilitar la interacció amb els nostres clients internacionals. Tant en l’àmbit del màrqueting com en la redacció de contractes, el seu coneixement d’aquests idiomes permet oferir un servei integral i adaptat a les necessitats dels nostres clients de diferents nacionalitats.

Innovació i Millora Contínua

La recerca constant d’innovació i millora és una característica distintiva de l’Ana. Està al corrent de les últimes tendències i novetats en el sector immobiliari i busca constantment formes d’optimitzar els nostres serveis i millorar l’experiència dels nostres clients. La implementació de noves tecnologies i estratègies forma part integral del seu treball diari.

L’Impuls Estratègic darrere l’Èxit d’Àliga Real Estate

L’Ana Arnal és una peça clau a Àliga Real Estate, desenvolupant un paper fonamental tant en l’àmbit del màrqueting com en l’administració. La seva passió, coneixements i habilitats en el màrqueting immobiliari, la gestió de documentació i les noves tecnologies la converteixen en una part inestimable de la nostra agència immobiliària.

Oferim Solucions Immobiliàries de Qualitat: El Nostre Compromís a Àliga Real Estate

A Àliga Real Estate, el nostre equip treballa de manera col·laborativa i enfocada a oferir el millor servei possible als nostres clients. Cada membre de l’equip aporta la seva experiència i coneixements per garantir que totes les transaccions immobiliàries es realitzin de manera eficient i exitosa. El nostre enfocament en la transparència, la integritat i el compromís amb els nostres clients és el que ens distingeix. Valorem les relacions a llarg termini i ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients en cada interacció. Si està buscant comprar, vendre o llogar una propietat a Barcelona, confiï en l’equip d’Àliga Real Estate. Estem a la seva disposició per ajudar-lo en cada pas del procés i assegurar-nos que trobi l’opció adequada per a vostè.

Compare listings

Compare