fbpx

Contacti amb nosaltres

Posis en contacte amb nosaltres!

Contacti amb Àliga Real Estate, la seva agència immobiliària a Barcelona, i faci el primer pas cap a les seves metes en el sector immobiliari!

Tant si està buscant comprar, vendre o llogar una propietat, el nostre equip d’experts estarà encantat d’ajudar-lo en cada etapa del procés.

Completi el nostre formulari de contacte i permeti’ns conèixer les seves necessitats i objectius en l’àmbit immobiliari. Ja sigui en la valoració yi comercialització de la seva propietat o en la recerca de la seva llar ideal, ens comprometem a oferir-li un servei integral i de qualitat. No esperi més, contacti amb Àliga Real Estate avui mateix i descobreixi com podem ajudar-lo a assolir les seves metes immobiliàries a Barcelona! L’acompanyem en el seu recorregut immobiliari a Barcelona i treballem junts per assolir els seus objectius!

Àliga Real Estate

La nostra oficina està ubicada a Roger de Llúria 26 entresuelo 2º A 08010 Barcelona
Per a més informació ompli el formulari o truqui’ns al telèfon (+34) 934 518 831 Correu electrònic contacto@aliga.cat
Contacte con nosotros, Contacti amb nosaltres, Contact us

Al carrer Roger de Llúria 26, al cor de La Dreta de l’Eixample de Barcelona, trobarà el nostre punt de trobada per a totes les seves necessitats immobiliàries.

Contacti amb Àliga Real Estate i descobreixi com la nostra ubicació estratègica pot fer que la seva experiència sigui excepcional! Com a agència immobiliària líder a Barcelona, ens complau estar ubicats a un lloc privilegiat que ens permet estar al corrent de les últimes tendències i oportunitats del mercat. Estarem encantats de ser la seva guia en el procés immobiliari, oferint-li un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats. El nostre equip de professionals altament capacitats i coneixedors del mercat està llest per ajudar-lo en cada pas del camí. La nostra presència al prestigiós carrer Roger de Llúria ens permet estar al centre de l’acció, connectats amb els millors barris residencials, serveis de qualitat i una extensa xarxa de contactes en el sector immobiliari. Quan triï Àliga Real Estate, estarà triant un soci fiable que s’esforçarà per comprendre els seus objectius i oferir-li solucions a mida. No esperi més per donar el primer pas cap a la seva pròxima propietat! Contacti amb Àliga Real Estate i permeti que el nostre equip d’experts l’ajudi a navegar pel emocionant món del mercat immobiliari a Barcelona. Estem compromesos a oferir-li un servei excepcional i treballar estretament amb vostè per assolir les seves metes. No es conformi amb menys quan pot comptar amb l’experiència i el coneixement d’Àliga Real Estate, ubicada estratègicament per marcar la diferència en la seva experiència immobiliària!

Compare listings

Compare