Vols vendre, comprar o llogar amb una immobiliària a Barcelona? Ets al lloc correcte.

Propietats boniques, assequibles, de luxe. Totes poden ser especials. Què les diferencia?

Mira la nostra selecció de destacats.

Busques immobiliària

Com escollir? Què valorar? Llegeix detingudament els serveis. Descarrega els dossiers gratuïts. Parlem-ne. Coneix-nos.

Vols Rebre Una Valoració Gratuïta del teu Habitatge?


Omple el formulari amb la màxima informació.

Enviarem un correu electrònic amb el document VALORACIÓ D’HABITATGE.

He llegit i accepto la informació protecció de dades d'Àliga Real Estate
Desitjo rebre gratuïtament la newsletter sobre les vostres habitatges


Testimonis

Coneix el que pensen els nostres clients

Àliga Real Estate rep una mitjana de 4,9/5 dels seus clients, basada en més de 25 comentaris a Google, Facebook i Yelp.

4,8 21 reviews

  • Avatar Jose Luis San Nicolas ★★★★★ a month ago
    Una suerte haber podido conocer a este gran equipo responsable y eficiente, sobre todo José, que desde el primer momento … More tuve la corazonada de que seria el, el que venderia mi piso.gran persona.gracias por todo el esfuerzo y tiempo . Muchas gracias de corazón.un fuerte abrazo para todos.
  • Avatar Augusto Mauro ★★★★★ a month ago
    Soy propietario de 3 pisos en barcelona, he contado con el asesoramiento profesional de Aliga real state por mas de 5 anos. … More Puedo garantizar que la calidad prodfesional con la que trabajan me permiten disfrutar de una gestion segura y eficaz en todo momento y a pesar de las dificiles circunstancias. Muchas gracias Jose.
  • Avatar Maribel Cabo ★★★★★ a year ago
    Acudí a esta inmobiliaria por recomendación de una vecina y estoy encantada. No solo alquilé mi piso a través de ellos, … More sino también el de mi padre. Ambos casos con un resultado excelente. Son un equipo familiar totalmente fiable que parece que buscan inquilinos ¡para su propia vivienda! Te ayudan durante todo el proceso, te proporcionan consejos útiles...

Àliga Real Estate Barcelona

Estem ubicats a la ciutat de Barcelona, ​​prop de la platja. Pots trobar a Àliga Real Estate Barcelona al Carrer de la Marina 22, a Barcelona. Es pot arribar fàcilment a la nostra oficina a transport públic. Si vens en cotxe, trobaràs estacionament (limitat) davant de l’oficina.

La nostra oficina està oberta de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores. De dilluns a dijous també pots visitar-nos a la tarda entre les 16.00 i les 19.00 hores. Divendres a la tarda i dissabte l’oficina està tancada. Amb cita prèvia podem planificar visites fora de l’horari d’obertura de l’oficina.

Per tal de garantir la correcta implementació de la normativa estatal, i vetllant per la salut dels nostres treballadors, clients i col·laboradors, actualment només podrem atendre en oficina mitjançant cita prèvia.

Si voleu contactar-nos, pots comunicar-te amb nosaltres dins de l’horari d’atenció de l’oficina per telèfon a l'(+34) 934.518 831. Per descomptat, també pot enviar-nos un correu electrònic a contacto@aliga.cat

Compare listings

Compare